dissabte, 13 d’abril del 2019

Puigmal de Llo, petit Puigmal del Segre, Núria (gairebè), Puigmal d’Err


Sortim de l’aparcament que hi ha després de l’antiga i mitg abandonada estació d’esquí del Puigmal pel camí marcat, primer per l’ esquerre del riu i al cap de ben poc el creuarem i ens posarem a la seva dreta, deixem a mà dreta el camí normal que ens portaria a la ruta clàssica del Puigmal i continuem enganxats al riu direcció al Puigmal de Llo per una espècie de tub, quan arribem a una petita esplanada tombem cap a l’esquerre direcció nord total i anirem seguint rectes per anar a buscar una pala que ens portarà cap a la carena, un cop aquí continuem rectes sense cap problema cap al cim del Puigmal de Llo.
Sense treure pells continuem pel llom a buscar el coll que separa el Puigmal d’Err del Puigmal de Segre, treiem pells i petem la pala sud que ens deixa al pluviòmetre, aquí ens separem dels 3 companys que fiquen pells i tiren cap amunt i el Xavi i un servidor continuem direcció Núria per unes pales divertides i després pel tub el qual en sortim al cap de poc per anar a la dreta.
Veiem que no val massa la pena baixar fins a baix de tot, parem, esmorzem posem pells i cap amunt seguint les traçes de la romeria que ha pujat i està pujant.
Sense més complicaciones arribem al cim del Puigmal de Llo amb un vent de l’ostia, treiem pells ràpid, ajustem botes i cap avall.
La primera pala està plena de pedres i hem de fet un recta direcció al coll per després girar cap a l’esquerre i flanqueijar fins a trobar la ruta de baixada que no tè cap mena de pèrdua i que va per unes pales que ens porten al final on hi ha el camí que duu al cotxe.
Bonica activitat !!

 TRACK WIKILOC