diumenge, 30 de gener del 2011

PÍCNIC, AL SERRAT DELS MONJOS, 140m, 6a.



EQUIPAMENT: semi-equipada amb 12 spits i 7 claus.
ORIENTACIÓ: sud
DIFICULTAT: 6a / v+ obligat. 140m
MATERIAL: nosaltres vem agafar un joc de camalots fins el 3, (no el vam posar),àlien groc, i tascons que poden ser prescindibles tambè, alguna baga i 15 express.
APROXIMACIÓ: per anar al serrat dels monjos deixarem el cotxe al pàrking de les coves del salnitre, un cop allà pujarem les escales i a dalt d'elles agafarem el camí que marxa per la dreta, un cop passat el serrat de les garrigoses el camí fa una curva i a l'esquerre veiem un diedre marcat,pujarem fent el senglar o si estem de sort per algún sender fins al peu de paret.
DESCENS: un cop a dalt i d'esquena a la paret, començarem a baixar cap a la dreta,evident doncs cap a l'esquerre pujaríem. Al capdevall del camí veurem dos paravolts i un spit per rapelar. ràpel de 50 metres que ens deixa al camí per on em vingut.

LLARG 1, 35m, v: comença una mica guarro però de seguida es torna xul-lo. diedre fàcil de protegir on els seguros estan lluny, típic de montserrat. un cop arribem a la sabina veurem la reunió un metres més amunt. 2 spits.

LLARG 2, 30m, v-: aquí els seguros els hi córrer l'aire,o sigui: estàn lluny. seguirem per la dreta de la llastra on és molt fàcil equipar,un cop a dalt anirem en tendència a l'esquerre fins a la reunió-repisa.

LLARG 3, 25m, 6a: el millor llarg. sortim en diedre amb el seguro a "can pixa", només d'encarar el diedre li fico el camalot lila i vaig progressant fàcil fins a sota de l'altra diedre. Aquí em xapo de l'spit i m'escaquejo com un pepe per l'esquerre que tampoc és fàcil,i ja arribo a la reunió.

LLARG 4, 45m, IV: fàcil però sense assegurançes clar. tira en jordi hi fa un run out de 15 metres ben bons,després un xic a l'esquerre i cap a la reunió.


D'aquí com he dit abans baixarem per la dreta fins a trobar l'instal-lació de ràpel.
la resse dels escalatroncs
via ideal per si has de fer alguna cosa a la tarda, o com a segona via. ràpida de fer.