dilluns, 6 de maig del 2019

Mosquitos a la Visera - Riglos



ppfff, no se ni que dir d'aquesta via !!!

Veníem molt motivats de Penya Rueba però tambè conscients de que feia 5 mesos que no ens posàvem en cap via, després de 2 birres anem a peu de paret per veure les vies de la visera i de seguida en quedem enganxats.
Demà li fotem a la Mosquitos nano !!!

I així va ser, viote màxim guapo, per flipar dels còdols que hi han, i per flipar el diedres que guapos que són amb algún flanqueig de iuiu que dèu ni dó i per no dir del pati i l'ambientaku del cinquè llarg!!!

Llàstima que a davant nostra hi anava una cordada que anaven súper lents i al trono R5 per sorpresa nostra decideixen tirar amunt i acabar la via, jo no m'ho podia creure, la noia estava desintegrada, no podia amb les seves forces pujant amb el shunt i el pedal i el paio tant panxo a la reunió, total que ens vam esperar més d'una hora i al veure el percal vam escapar-nos pel ràpel de la dreta del trono i quan vam marxar, després d'haver-nos canviat, tret la taula per menjar i fotre'ns dues birres, encara no havien baixat !!!
ressenya mosquitos riglos la visera

  • Material : amb 12 express passem, si volem ens podem emportar algún friend que els seguros estan a can collons, després preveure alguna cinta més.
  • Aproximació: després del segon aparcament i passat la font pugem a la dreta pel carrer i després a l'esquerre i altra cop dreta surtim del poble i intuitivament fins al peu de via, 10 minuts.
començament mosquitos

des de la primera reunió

increïble segon llarg



a la reunió del tercer llarg de la mosquitos
a mitg tercer llarg






















arribant a la quarta reunió

una tirada 10 !! espectacular !!
cinquè llarg de la mosquitos