divendres, 31 de març del 2017

corredor Vermicell al cambradase

Feia molt de temps que volia fer aquest corredor i avui que no trobo a cap company que em pogui acompanyar decideixo anar-hi sol.
La canal en si no tè absolutament res de dificultat,, és una canal molt fàcil ideal per iniciació per exemple, amb una inclinació que no et fa patir en cap moment.
Punt de sortida estació d'Eina 2.600 i després per pistes i amunt seguint el track i sinó teniu track doncs seguiu les indicacions que diu pla de cambradase, és bastant intuitiu..
mapa canals cambradase

Un cop al pla veurem el circ de cambradase sempre espectacular, les he detallat amb colors les que es veuen:
La de la dreta del tot és la Vermicell de color negre.
La de color rosa és la Gigoló.
I la de color blau és la canal centralque és la que s'utilitza per baixar, normalment.

Jo com que avui vaig sol opto per baixar pel llom o sigui que un cop arribo a dalt de la canal vaig cap a la dreta  a fer el cim baix del cambradase i baixo pel llom i cap al bosc, però si anem amb gent la canal central és una molt bona opció. La inclinació és sobretot al començament i després es fa molt bè.


 RUTA WIKILOC

























Una altra opció és pujar el cim del cambradase i continuar per l'aresta uns metres més fins que ens podem calçar els esquís i després baixar per la pala de l'home mort que és la pala que pujant ens queda a mà esquerre, és moooolt guapa però aquí la neu ha d'estar molt ben asentada !!!
Vinga a disfrutar,
salut !!