dilluns, 7 d’octubre del 2024

Atacs Iroquesos al Roc de Rumbau / roc dels moros. 220m - ( 6B /ae , V+ obl )

 Ja feia dies que sabia que l' Indi havia obert una altra via a Rumbau i la gent en parlava bé, quedem amb en Dídac i li fotem cap a Oliana.

ressenya via Atacs Iroquesos


Us deixo l' aproximació de la via en aquest link de Wikiloc
Nosaltres hem deixat el cotxe en una esplanada que hi ha just a sota del castell de Castell - Llebre, però pel camí mentre pugem anirem trobant petits forats on deixar-lo tambè. A partir d' aquí i des del prat seguirem carretera avall i entre dos aparcaments surt un camí amb 4 fites que seguirem amunt, el dibuix que en fa l' Indi tambè va molt bé per orientar-nos, la via és just a la dreta del coll on comença una mica ajaguda però ja es veuen els parabols.


1er llarg de la via Atacs Iroquesos





4 dades:
  • Via totalment equipada lo qual permet apurar en lliure.
  • Ens farà falta 17 express, i depenent de com aneu un estrep pot ser útil.
  • Orientació Est
  • Roca a controlar, no ens podem sortir gens de la via, tot i així en Joan ha fet una neteja brútal!

Us deixo 4 imatges, no us faig cap descripció dels llargs, però dir que el primer comença molt tranquil i a mida que anem guanyant alçada es va engrescant el tema. A nosaltres el grau ens a semblat més amable del que indica la ressenya i no es que anem sobrats precisament, ens ha sortit tot menys l' últim llarg que és el més tiessu ( 6b+ per noaltres ), la resta li donem V+ obligat amb algún pas aillat de fins a 6a+ com a molt.
Que la gaudiu, val la pena !


segon llargs Atacs Iroquesos






3 llarg Atacs Iroquesos






6è i difícil llarg, Atacs Iroquesos




Just acabada la via