divendres, 16 de desembre de 2011

CITA A CEGUES - RÚBIES
 Dèu ni dó amb la vieta...maca,sostinguda,amb algún llarg molt maco, però com sempre...li falten 100 metres més a aquesta paret...El lloc és brútal, amb unes vistes rera l'esquena que tallen la respiració,un silenci del pocs que s'escolten a tota catalunya, i un poble en runes que a tots ens agradaria comencari un nou projecte....

La via comença a la dreta de la guineu lliure, just en un petit monticle al costat d'una alzina...al primer llarg es divisa un petita sabina just 6 metres del terra...
 El primer llarg té un pas una mica estrany just passada la sabina abans anomenada, un pas curiós sense sobrepassar mai el v+ o com a molt 6a, i sinó sempre et pots agafar de la cinta, que allà segur que no et veurà pas ningú :)

El segon i tercer llarg ja són més tiessos, essent aquest dos els més interessants, tot i això s'ha d'anar molt al lloro amb alguna placa que no acaba d'estar gaire segura. Els dos llargs són molt interessants...v+ - 6a+ (no obligat)

 El quart llarg sortim caminant cap a la dreta, cal posar una megaultracinta o la corda ens farà un rossament de flipar. Aquest llarg tambè és molt guapo!!

 Per acabar un últim llarg de IV+ que ens deixa ja al capdemunt del montsec de rúbies...

 Material: 12 express i doble corda...no recordo haver posat cap catxarro.


3 comentaris:

joan asin ha dit...

El lloc és una passada, és respira tranquilitat i soletat. Tens tota la raó llàstima que tingui més metres.

JOAN I GEMMA ha dit...

gràcies joan per l'obertura...un plaer d'escalada de veritat,una via molt i molt recomanable...
per dir alguna cosa negativa et diria que potser molaria tirar a terra aquella llastra de les dimensions d'una nevera del 2llarg...la resta tot perfecte, gràcies i salut!!

Llorenç ha dit...

Home! m'alegro que us agradés! el lloc es el que més val la pena! i si damunt la roca acompanya, es fàcil que la via sigui guapa!