dijous, 19 de març del 2009

ESPERÓ DE LES COLOBRES. 6b (6a obl) 270m-ed-



Feia temps que no sortia d'una via tant satisfet,content,emocionat. Un deu de via, festival de fissures,bavareses,pasos explossius,i asegurament limitat, però no patiu, si pot posar de tot, tot l'arsenal de guerra,l'artilleria pesada, l'hem fet servir fins a l'últim tasconet.Una via que s'ha de treballar, semiequipada,i on a vegades les forçes et fan tirar amunt en lloc de mirar a veure que poses.

1 llarg:v,30m.1 clau: com mostra a la foto,el llarg comença a s'obre d'un arbre i va flanquejant cap a la dreta fins que trobem la vertical de la paret. R,còmode.


1 llarg


2 llarg: 6a, 30m.1 espit i 3 claus: em toca anar a davant,collons quina por tio,aquí no hi ha res, va joan, coco, motívat tio, bufbufbuf i cap amunt.surto xapant un clau i vaig a buscar la fissura, arribo a la fissura, vull plorar, vull que li posin música, que és tot el que li falta, hem coloco bé de peus i fico les mans al porta-material i vinga, festival d'àliens i cap amunt, és deixa equipar molt bé, surto de les dificultats i ja estic a la reunió. uuuffffffff


2 reunió
3 llarg:v+,40m,2 espits i 1 clau: li passo el marrón a en miquel. Comença flanquejant cap a la dreta,els primers passos estàn ben assegurats amb dos espits,però la sortida és un pèl xunga,costa trobar el pas. Un cop superat pases pel costat d'una sabina i d'un petit desplom que s'hi pot posar de tot,a continuació recta amb tendència a l'esquerra sense dificultats,només que s'ha d'equipar.





4 llarg:6a,30m.2claus i 1 espit: un d'aquests claus ja no hi és, us ho puc ben assegurar!!! surto de la reunió més cremat que un llumí i hem planto al diedre-fissura,és acollonant lo bé que es pot equipar,obro cames en posició còmode,(per dir algu) i vaig entaforant ferros a la paret fins que s'acaba,llavors quan ja has fet tot això hi ha en un espit!! continuo cap a l'esquerra fent un flanqueig molt guapo i arribo a la reunió que està a l'esquerra d'un sostre.


5 llarg:6a+,45m.1espit i 2 claus: tela quin llarg,sort que no m'ha tocat jaja!!! comença fàcil però a mig llarg una fissura desplomada per equipar et fa trempar de valent,les mans i entren fins al final i s'ha d'anar amb compte que hi ha algún bloc que fa nyigui-nyogui. és un llarg exigent i buuaaaa,quan ja l'has fet i arribes a la reunió no et queda més que cridar!!



6 llarg:ao,6a.40m.2 espits i 3 claus: surto d'una panxa que diu 6a, ehem, ni ho provo i tiro amunt ja escalant guai, equipant una altra fissura de v molt disfrutona que et deixa a sobre una sabina on hi ha la reunió.
7 llarg.6b,a1.50m.1espit i 3 claus: a la ressenya hi diu 6b-ao,però resulta que l'ao no el pots fer perquè no arribes a xapar-te,et falten 2 metres sinò 3.en miquel hi posa 2 tascons,per tant seria més convenient que la resse hi poses a1. Históries a part un altra gran llarg!!sortim de la R mirant un cordino que ens hem d'anar a xapar com sigui,entres en una altra fissura aquest cop molt petita i difícil,xapa el cordino i després fins al final de via una explosió de passos maquíssims per acabar-ho de rematar. moltes emocions,bastanta por i sobretot espectacularitat de passos que fan posar la pell de gallina i el cor a 100.


últim llarg


material:17 cintes,semàfor camalots+vermell repetit,,joc d'àliens i tascons.

cordada: miquel i jan.




ressenya 




4 comentaris:

Raquel ha dit...

Ostres, aquesta la tenim pendent amb en Marc des de fa un munt!! Ens anirà mooolt bé la teva piada quan per fi la pugem anar a fer!!
Felicitats i felicitats, tothom m'ha dit que, realment, és de les més maques! I la teva explicació ho reafirma! Vibració màxima!!

Llorenç ha dit...

Veig que també animeu a la gent a fer-la!!! quines ganes de patir!!!

moltes felicitats per la via...ara ja siq ue no la vaig a fer!!! je je je

joan ha dit...

raquel,doncs aneu-hi,disfrutareu molt,els llargs més exigents sens dubte són el 5 i el 7 tot i que els altres també ho són bastant.
llorenç,no patiràs pas més que a la w.planet jeje.molt maca encara estic emocionat!!!
salut companys,ara canvio el xip i a treballar una mica que ja toca!!

LETICIA ha dit...

hola! encara tenim pendent una conversació sobre aquells blocs, eh? Va, a veure quin dia coincidim i t'ensenyem les joies que hi ha per la Comarca! Salut!