dimarts, 21 de març de 2017

Indis de Ponent - Sòcol del Montroig


Primer de tot feliçitar a la gent que ha obert aquesta via, llarga vida als operturistes i a les vies noves !
A mi m'ha agradat molt sobretot per la forma d'equipar de tall clàssic, si no es pot protegir està equipat amb parabolt i si es pot posar metralla està net...genial !!!
Una altra cosa és la roca que a mida que es vagi fent s'anirà netejant, els oberturistes s'hi han fet de valent, es veu a simple vista quan l'escales que han fet saltar blocs però evidentment encara queda una mica de pedra suelta, cap cosa de l'altra mòn....

Us deixo un parell de ressenyes prou bones per orientar,  l' últim llarg l'hem fet d'una sola tirada sense cap problema.Aproximació: Passem  Camarassa direcció Tremp i aparcarem a la segona esplanada que trobem que per cert està plena de merda, flipo com és de guarra la penya !!! deixem el cotxe allà i ens situem mirant la paret i la ressenya, caminem uns 50 metres i a l' esquerre darrera una valla de carretera trobem el camí que intuitivament ens durà al peu de via.
aquí vam deixar el cotxe, la via just al davant


Primer llarg de V el començo jo, tot net on només i trobem un cordino just al mitg del llarg que acabo amenitzant amb 3 o 4 friends.

1 llarg

Canvi de reunió.
Segon llarg comença una mica trencat però assegurat després puja per un diedre prou maco que acaba amb una arribada a la reunió en un diedre explosiu. 6a els últims metres

Final del segon llarg, diedre guapo !!!
El tercer llarg tè un passet de V+ al començament i després facilet on farem la reunió en un arbre i un parabolt.

en miquel escalant el tercer llarg    

El quart llarg està totalment ben equipat. V+ 

 
4 llarg equipat

El cinquè llarg és un curt i fàcil diedre de V a equipar. Un cop a dalt farem reunió i mirem ressenya per veure on és l'últim llarg.
Caminem un 60 metres fins al peu de l'últim llarg. Aquest és el més maco del la via, comença ja ensenyant les dents en un diedre fàcil però que t'has de col.locar molt bé, en Miquel l'esquipa de puta mare fins a dalt, anirem trobant algún parabolt entremitg però hi ha molta alegria entre ells, entremitg uns metres de 6a abans d'un parabolt que seria la reunió a reforçar però tira amunt que va recta i és molt incòmode, un cop a dalt reunió d' un boix !!

diedre últim llarg

 Descens: un cop a dalt i d'esquena a la paret tirem cap a l'esquerre ( oest ) i el primer corriol no el segon tirem avall i veurem la instal.lació del ràpel. Amb un arribes a baix. Després corriol cap a la carretera.