dimarts, 2 d’agost de 2016

BAGA TOTAL A LA PARET DE PRIMAVERA, ROCA NARIEDA NORD. 590m 6a/V obl

Després de fer una mica d'esportiva per coll de nargó toca el torn de les birres al bar amb els amics de l'Urgell. En principi teníem ganes d' anar cap a cavallers però ens fot mandra la kilometrada i ens quedem a casa dels col-legues. Parlant amb la gent de la zona sobre vies ens recomanen aquesta i mirant la ressenya ens animem i l' anem a fer. 
La via no es pas un 10 però val la pena fer-la, tè passos interessants i llargs ben guapos sobretot l' últim.
Nosaltres mirant aquesta ressenya vam fer ensamble sense cap problema fins després de la corda fixa, o sigui que ens vam menjar més de tres llargs en un moment, després vaig empalmar els dos llargs següents fins a la reunió 5 i després els dos següents fins a la reunió 7 fent 60m, a partir d'aquí vam fer les que tocaven...

Material: 14 cintes + algún alien + reunions.
Orientació nord fins a dalt amb ombra, la vam fer a principis d'agost. La baixada a ple solako !!! 
Aproximació: Deixarem el cotxe al costat de la carretera. Si mirem bè la foto i la paret ho veurem bastant clar. Hem de pujar per la pista i passar el camí de la xel-lo bam i continuar amunt, la següent curva és la nostra, després només hem de pujar una mica més i ja i serem. Bastant evident.
Horari: 4'45 cordada de 3
en principi sembla molt matollera però s'arregla

la placa del llarg 7


Últims metres abans de la reunió al 10 llarg. guapo

Bè el reportatge fotogràfic és el que és.
La via us la recomano i a l'estiu està bè però mireu d'anar-hi d'hora. Nosaltres amb les birres del dia abans ens vam llevar tard i vam començar per allà les 10 més o menys, i vam estar bè a la paret, però a la baixada fotia molta calda !!!

Un cop a dalt anirem cap a l'esquerre ( d'esquena a la paret ) i anirem seguint les fites fins abaix. Més o menys una horeta.