dimecres, 2 de març del 2016

Chachi piruli + Colorantes permitidos a l' elefantet, 380m.

Avui ens hem llevat motivats, de fet pujant cap al monestir veiem la mas brullet i una mica més i ens hi fotem, sort que ens ho hem repensat perquè ens haguèssim fotut de fred!!!




















CHACHI PIRULI
Bueno doncs pugem per les escales de darrere el monestir i fem aquestes dues vies ben diferents, per trobar la primera via pujarem per les escales dels pobres i després d'atravessar el pont i un parell de curves enfilarem per un corriol cap a la paret. La chachi piruli és més fàcil i disfrutona tot i que els primers passos del segon llarg dèu ni dó.Per cert la primera tirada la pugem sense encordar, fàcil sense problemes. De la reunió 2 passem el bosquet i la muntem més amunt en una alzina, agilitzant així una mica. El penúltim llarg és guapíssim, sortim en diedre per després desplaçar-nos cap a la placa, sempre amb bons peus però que ens farà anar cap aquí i cap allà, per a mi el millor llarg !!
Material: 8 cintes
Dificultat obligada: 6a
Descens: No seguim el camí que tira per la dreta, agafarem un que puja recta amunt i que ens deixarà a les escales que baixen del refu i que empalment amb les escales dels pobres.

inici 2 llarg


penúltim llarg
últim llarg de tràmit










començant en diedre el guapo penúltim llarg

 

COLORANTES PERMITIDOS
Tornem a baix i pugem ara pel corriol del costat de la chachi que en res estem a peu de via característic perquè comença en una placa a l'esquerre d'unes fissures molt amples. Els dos primers llargs són bastant iguals que els de la chachi o sigui, molt guapos, però amb els seguros més lluny, després atravessarem un bosc de tràmit i ens plantarem sota el 6a+, de 6a+ res de res, és difícil de collons la veritat, i més posar-te de peus a la panxa per xapar tè la seva història. El següent llarg és un de curt però tècnic i molt guapo. L'últim llarg si que és guapíssim però ni en Dídac ni jo anem amb la pila suficient, és un llarg tieso i amb ambient i que et fa escalar. L'arribada a la última reunió haurem d'anar al lloro que està una mica d'escompost.
Descens: fem un curt ràpel i seguim el mateix camí d'abans.
Material: 10 cintes.
Dificultat obligada: 6a

2 llarg
1 llarg

inici difícil 4 llarg
últim llarg