dilluns, 21 de desembre del 2015

VIA DELS SENZILLS A MALANYEU

Anem a fer aquesta via que ja havíem fet anys enrere i que en tenia un molt bon record perquè és una via agradable i molt divertida.


1 llarg des la reunió
inici 1 llarg





















La via tè un primer llarg que comença fàcil xapant un pont de roca, després s'en va cap a l'esquerre on ja es divisa tota una línea de parabolts que arriba fins a una sabina morta on es troba la reunió, les últimes 3/4 xapes apreten una mica però buscant peus s'aconsegueix bastant bè, és un llarg guapo. 6a.
El segon llarg tè una sortida molt explosiva cap a la dreta superant un vira /sostre molt xula però que t'hi fa ser de valent, el pas no és fàcil ja que costa una mica ficar-t'he a l'altre paret, un cop t'hi poses és una succesió de passos amb bones preses fins a la reunió. Llarg molt guapo !!


3 llarg
sortida atlètica del 2 llarg


El tercer tot i que és curt tambè està bè i el llarg de dalt nosaltres no l'hem fet perquè ja l' havíem fet i bueno ens l'hem estalviat i hem anat a fer-n'he una altre, de fet volíem fer la Neusnidó però hi havia una cordada i hem anat a fer una via al costat de la Stoc de Coc que no trobo enlloc quin collons de via és, des d'aquí crido a que algú m'ho digui. 

aquesta és la segona via que no coneixem
La via comença bastant a la dreta de la Stoc i tè un primer llarg facilet de V diria i després un segon llarg protegit majoritàriament amb cordinos i algun clau, fa una mica de dreta esquerre dreta i acaba en una reunió de claus, aquest llarg fa una mica de iuiu i l'arribada a la reunió és bastant terrosa. No sabem quin cony de via és!!!
Apa salut i gaaaaas !!!


la ressenya del Joan Asín

4 comentaris:

Amadeu ha dit...

Hola, pel que dius heu fet una barreja de vies. Si heu trobat ponts de roca aquests sempre son de vies que arriben al cim. De reunió de pitons per la dreta de la Stoc em sembla que nomes hi la Silvestre. Aquesta es va obrir sense expansions, però actualment te alguns parabolts de vies esportives. Es la tercera via oberta a Malanyeu amb passos aïllats força rabiosos. De la r de pitons a la feixa, ve un llarg que encara no esta restaurat, ho sigui amb ponts de roca del !985. Si em dones més detalls, podria precisar mes la via o barreja que vareu fer.
Salut!
Amadeu

joan ha dit...

Hola Amadeu, gràcies per l'interés.
Quan vam baixar de la dels senzills vam anar cap a l'esquerre d'esquena a la paret, i casualment hi havien uns coneguts a la stoc que ens van dir que podia ser la Silvestre i segons el que tu dius ja quadra bastant doncs. El primer llarg facilet i el segon inclús algu precari potser, ja es veia una via bastant vellota.
salut.

Amadeu ha dit...

Hola Joan, he rumiat i ahir em vaig oblidar una via que coincideix més amb la teva descripció. Potser vareu fer l'Aromes de Malanyeu que es una via nova molt atractiva en estil trad.Trobaràs la ressenya a www.toposberga.blogspot.com.
Es que el primer llarg de la Silvestre te una entrada a la R1 molt dificil, protegida amb ponts de roca precaris. Es una via que s'ha fet quatre o cinc vegades i els dos primers llargs tenen pitons nous i bagues de ponts de roca canviats.La R2 si que es de pitons. Ja em diràs.
Amadeu

joan ha dit...

ei amadeu,
si senyor l'has clavat però la sortida de la segona reunió sembla més difícil o expo del que el seu grau aparentment diu.
gràcies crack!!

joan.a