dimecres, 3 de febrer del 2010

abel tasman

avui he acabat l'abel tasman despres de 4 dies caminant per platges paradisiaques d'aigua transparent i sorra blanca,ah hi amb una calor sufucant.Tinc la pell curtida pel sol mes no poder i una barba de 25 dies,si em fico un turbant puc passar per un membre d'al quaeda!!! el trekk ha estat be pero lo meu com tots sabeu es la muntanya,pero tothom em parlava molt be de l'abel t. i realment es molt xul-lo i curios.La marea aqui es molt alta,perque us en feu una idea pot pujar fins a 6 metres en unes hores i en un parell de llocs t'has d'informar per saber quina es la millor hora per creuar ja que no hi ha cami alternatiu...parlava amb un home del doc,(organisme que gestiona els refus)be parlar es un dir es clar,i li preguntava a veure a quina hora pujava la marea al mati seguent,em va contestar que havia de ser fora d'alla abans de les 8 del mati ja que a partir de les 8 l'aigua ja arriba als genolls,i jo aaaah thank's man!! o sigui que a l'endema em despert-ho just a les 8 ja que en descuido de posar el despertador,m'aixeco cagant llets,fico tot de mala manera a la bossa i surto a fora on el guarda em mira estupefacte i es fot a riure,i jo li contesto amb un somriure,i know,i know...o sigui que em trec tota la roba i em quedo amb calcotets,em foto l'armari al cap i comenco a atrevessar la badia( o charcu amb catala antic) que son uns 300m.Quan fico el primer peu veig com els crancs petits s'amaguen dins dels milers de forats i durant els 300m seguents nomes penso que si us plau no em queixa-li cap puto cranc perque em fotare la maleta a l'aigua,arribo al final amb l'aigua per sobre el melic i sense cap picada,brbrbr.des de l'altre canto veig el guarda que em saluda amb la ma,"catxondo el tio"!!!
Un petit fallo de logistica em deixa amb nomes 2 papers de fumar a falta de 3 dies!!!
El mateix dia al vespre conec un noi de praga molt simpatic,o fins i tot massa simpatic,em sembla que perd mes oli que el tractor que remolca les canoes.conversem tot el sopar i a l'endema fem tot el recooregut plegats.
Ara i despres de treure'm la ronya de 4 dies i afeitar-m'he estic en un poble de 50 h als nelson lakes on ja tinc tot el menjar per recorrer els 88km que m'espren.aqui he pogut deixar coses en un box que no fare servir pel trek i aixi m'he permes el luxe de carregar una ampolla de vi blanc,jeje...

3 comentaris:

dídac ha dit...

spero veure alguna foto dkesta barba. lo del vinillo es x compensar el paper de fumar no? njoy ur treck

Ignasi Bau i Erra ha dit...

Em va passar quelcom similar al tasman, tant per el paper com per les marees, pero jo portava un petate de la bici d'aquets impermeables i al final passava nedan, jeje Disfruta dels nelson lakes, que les vistes son increibles, es un dels meus parcs perferits a l'illa sud, ei per cert passa per el farwell spit si tens temps, es més de relax pero val la pena!!!

kai pai!!!

ig

joan ha dit...

ei nasi el farwell genial pero saps? em va agradar molt una platja que hi ha despres del farweel spitt quan agafes un cami de carro de 6 km i camines 20 minutets i ..ualaa i platja de somni,suposo que hi deuries passar per alla!! salut
didac,ja vindran les fotos ja!!!