dissabte, 19 de desembre del 2009

christmas holidays!!

bueno finalment ja tenim les vacances aqui,si si si!!! aaa per cert: ahir vaig fer la meva primera escalada post-accident i la veritat es que forca content, tot i que encara estic algu tocat!
doncs aixo,dema marxem 7 persones amb una furgo que em comprat cap al sud,mount cook,queenstown,fiorland i mes. la veritat es que pinta molt be i em sembla que els tres mesos se'm faran curts,ehem no se i will see...jeje... de moment m'ho estic passant de puta mare,ja tinc mobil del pais, un pilot de colegues de l'academia, i ara quant acabi aquest text fare una reserva a un farm(granja) per anar a esquilar ovelles,jeje...si sembla una bojeria i de fet ho es,pero per treballar 4 hores al dia tens allotjament i menjar gratuit a mes del contacte amb la gent que crec que es el mes enriquidor...mmm no se.. no m,agrada el nadal,la hiprocresia me l,ha fet aborrir i aqui es una mica diferent,si mes no no hi ha la bojeria de la gent comprant i malgastant,per tant no us desitjare un bon nadal, pero si que us desitjo a tots un 2010 ple de sorpreses,de salut, de felicitat, d,amor sobretot, d, ilusions,d,optimisme,de riures ,d,objectivitat,d,alegria,de bona companyia, un 2010 increible i que sigui mooolt millor que aquest, es el repte.
all the best my friends...
see y soon.
jan...

2 comentaris:

dídac ha dit...

ja veig que t'estàs integrant la mar de bé. tic content que t'ho passis de conya i que puguis tornar a escalar. és un bon senyal pel teu peu i un goig poguer-ho fer en roques tan llunyanes.
salut i bon viatge!!

Unknown ha dit...

Hola Joan,
M'alegro que tot et vagi be i que ja hagis pogut escalar una mica. Salut i aprofita el viatge. Fins a la tornada.