diumenge, 6 de desembre del 2009

CHRISTCHURCH / NEW ZEALAND

Hei ja soc a llooc!! despres de 2 dies d'avio he arribat ja a christchurch on m'hi estare un parell de semanes. La familia on estic son super amables i pacients,tenen molta paciencia amb l'idioma i estan molt atens per ajudar a que ho entenguis tot.son un matrimoni i estem 5 estudiants: un noi i una noia de corea,una noia de brazil,un de no se on i jo. La brazilenya va arribar ahir igual que jo, i ara acabem de fer l'itinerari que haurem de fer dema per anar a l'academia,que esta una mica lluny d'on vivim,un lloc residencial maquissim i molt tranquil,amb un riu a davant,parcs per anar a correr o amb bici,etc.etc... El meu turmell va fent,obviament que ha millorat,pero es lent i encara vaig coix i amb la crossa.El canto positiu,que sempre n'hi ha un,es que als aeroports, a tots, m'han portat o be amb el "carricotxe", o be amb cadira de rodes,jeje!! un gustas la veritat!
apa ciau ciau....

6 comentaris:

dídac ha dit...

ei!! per fi has arribat! fins i tot a mi que no m'he mogut de casa se m'ha fet llarg aquest viatge. ja m'imagino a tot promotor amb una crossa cada un i dalt d'un carricotxe (caos). sembla que hi estaràs de conya aquí, doncs au, a disfrutar-ho and learn a good english. salut!

Anònim ha dit...

jeje!! acabo de fer la proba de nivell.estic a intermediate tot i que n,he encertat moltes sense volar crec!! tres hores de gramatica i dues hores de listening a la tarda,guai tio pero tenen un accent forca peculiar,o sigui tancat,aixo si,son mooooolt pacients i amables.
salut and enjoy

Unknown ha dit...

joanet!! m'en alegro molt ke estiguis be. ens has ensenyat ke hem de viatjar amb una crosa, jejeje ho haurem de posar en practica, ens veiem en 3 mesos?

Anònim ha dit...

JAN COM VA PER AKI VAIG,AVUI HE PARLAT AM LA SANDRA I JA M,HA DIT Q ESTAS B I HA LLOC!!!
ENS ANEM COMUNICAN CUIDA,T I SALUT!!!!!

MIK VIC

DavidOlot ha dit...

Ei, nano llegia la teva aventura voladora...i ufff galinadepiel, celebro que tot vagi bé i ostia! a NZ....cabrit!

Marc ha dit...

Bones joan,veig que vas arribar be,amb el transport addicional del carrito.b nano a disfrutar a tope i ja anirem estan el corrent de les teves aventurillas a travès del bloc.a tope i gas i xampany