dilluns, 16 de març del 2009

INVERSIÓ TÈRMICA,245m, 6b+, a1 (v+ obl)

Estem entre aquesta via i la fanal nocturn,que ja la volem fer desde fa temps i al final ens decantem per la inversió. La via és molt maca, amb passos molt mantinguts sobretot al primer llarg, i un tercer i quart llarg maquíssims,per disfrutar de valent de l'escalada.

La via comença a l'esquerre de l'esperò badalona i a la dreta de l'amor de madre, per una placa bastant fineta però molt ben assegurada.atenció: no agafar els burins de la dreta!!



1 llarg,6a+: comença la cosa trempant ja!!! al tercer segurito un pas de placa que hem fa posar dels nervis,m'ho miro i m'ho torno a mirar i no hi ha manera de veure com collons s'ha de fer el pas,és més fi que el cul d'un nen petit!!!a0 MERDAAA!!! continuo el llarg menjan-m'he el coco,però de seguida és torna a posar tieso ara enlloc de ser placa és més de canto tot i que dret i un xic desplomat,arribo a la reunió un xic decebut i comentem el llarg.



2 llarg,Iv: un llarg fàcil de 20m que ens deixa just a sota d'un desplom.



3 llarg,v+ o 6b+: Aquí pots triar fer el 5+ q surt per una bavaresa molt guapa o per un desplom de 6b+ que tira pel dret.canviem de cordes i tiro a davant,opto pel v+,de fet ni hi penso amb la variant!! una successió de passos molt divertits i explossius hem torna a posar a tope amb la paret,surto del desplom motivadíssim i tiro ja sense fantasmes al cap per una placa dreta amb bons cantos cap a la reunió.



4 llarg,v+:per disfrutar!!! un llarg molt xulo que et fa cridar de plaer un cop a ets a dalt,bones preses,mantingut,fissures i un petit desplom fan que sigui un llarg complet... i la reunió super còmode!!!



5 llarg,6b: surto caminant fins a sota el desplom, m'ho miro bé,va joan ara si tio!! xapo la primera cinta encara al terra,fico la mà dreta en una bona presa, m'obro bé de cames i estiro la mà esquerre en un romo,pujo peu dret ben obert i canvio la mà esquerre en una bona presa,sisisi dos pasos més i ja he superat el desplom,uf!!surto cap a dalt pensant un altre cop amb el pas del 1 llarg,lo meu no sòn les plaques...reunió còmode



6 llarg,v+,ae: ara li toca a en jordi, i quin llarg!!! surt un pèl a l'esquerre a buscar un tall que hi ha a la paret per terreny més o menys fàcil,superat el tall un pas d'ae per una placa ben fina que et deixa a sota una fissura on en jordi va protegir amb un parell d'aliens,aquí s'ha d'anar amb compte amb la roca que està un pèl trencada,la fissura t'hi fa ser de valent i en jordi es curra un bon llarg,si senyor!! sortint de la fissura trobem una sabina, i recta ja a la reunió que és un sol parabolt.si no recordo malament hi va posar el camalot vermell per reforçar-la.



7 llarg,Iv: bueno,aquí la vem liar una mica.en teoria es surt recta fins a un sostre i després cap a la dreta per un caminet fins que fas la reunió on et sembla.nosaltres vem fer això però ens vem quedar una mica abans i vem muntar reunió amb uns boxos.Després vem tirar recta amunt pel mig d'un bosquet i vem sortir per una canal guarra plena de pedres sueltes que et deixa a dalt de tot.

ressenya 

En definitiva: una via guapa, excepte els 2 llargs de dalt i un dia càlid d'escalada per continuar enganxats a la roca, aquesta verticalitat on el món s'esvaeix i els problemes deixen pas a les emocions, que quedaràn sempre més atrapades en aquestes roques silencioses.

material: 16 cintes,camalot vermell i verd,alien groc i vermell i joc de tascons.

2 comentaris:

Llorenç ha dit...

Felicitats per la via! una bona recomanació per disfurtar.Veig que vam viure les mateixes sensacions! el primer llarg es una bona dosi de realitat que et fa trgar l'orgull, que recuperes al tercer!

Ara que ja devia fer molta calor no?

joan ha dit...

que va,s'hi estava de conya!!! doncs si tio,és curiós que no et surti un pas de 6a+ i que et surti de conya un de 6b,coses del coco suposo.per cert ens vam trobar a la raquel i l'antxi al cirera,com hi van aquestes dones...oju peligru!!!