diumenge, 20 de juliol del 2008

LA VALL D' EN BAS - GRA DE FAJOL PETIT


Dissabte anem cap a la paret del gneis, a sota mateix del gra de fajol petit. Si no hi has anat mai costa una mica de trobar. 

aprox: sortim de l'aparcament direcció al refugi d'ulldeter i al cap de 5 minuts girem cap al sud atravessant el riu, creuem la pista d' esquí del xalet i enfilem per la tartera direcció sud, just a l'esquerre del tot de les canals d' hivern. Un cop a dalt del llom flanqueigem mès cap al sud encara i baixem, fins que veurem una canal en la qual hi han unes pedres blanques, a l'esquerre hi han unes marques vermelles que ens portaran al peu de via. 1 hora, sempre hi quan no et perdis...

1 llarg: IV+/V, anem tres, i comença obrint l'aleix.

llarg molt fàcil que et permet escalfar i adaptar-te a la roca. A sota en jordi fent el 1 llarg.



2 llarg 30m, V/V+: una mica mès mantingut que el primer i sense el mateix cantu, aquí ja comença a ser la típica escalada d' adherència que predominarà fins al final de la via. A sota en jordi començant el 2 llarg

3 llarg 40m, 6a/v+: ens canviem de corda i ara obro jo.collons amb el 6a tu!! és finet com el cul d' un nen petit, com diu un col-lega meu... dèu ni dó, desprès d'aquest pas és mès facilet però no et relaxis. ( no hi han fotos)

4 llarg 45m, v+: Per mi el més maco, amb micropreses i conbinant l'adherència fas 45 metres espectaculars, per disfrutar, ara els seguros estàn moooolt lluny i no hi pots ficar res de res.


5 llarg 25 IV+/V: ja per terreny més fàcil s'arriba a dalt del cim sense problemes. A sota l' aleix fent la última tirada.
material: 11 cintes i reunions


temps: 2 hores de via



2 comentaris:

eva freixa ha dit...

hello guater!!!!

Vaia pallisa us veu fotre dissabte!!! aixi va quedar l mongolito k no es podia moure!!!

Sort k el Cava de Morissoles fa passar tots els mals!!


Aleee... t'adjunto a la meva llista de blogsAmics!!!

Salutacions!

jordi ha dit...

Ei,

Bona escalada i bon ambient amb vistes inmillorables. Malgrat que l'aproximació ens va costar una miqueeeeeeta, va valdre la pena. Via molt recomanable per a qui vulgui sensacions en escalada a muntanya.

Salut!!!